• nl
Taalkeuze
Vraag:

Als ik probeer in te loggen op mijn Jetro-omgeving, zie ik slechts de helft van mijn scherm?

Antwoord:

Vraag:

Als ik probeer in te loggen op mijn jetro omgeving, zie ik slechts de helft van mijn scherm?

Antwoord:

Als u meerdere monitors gebruikt dient u de jetro client aan te passen:

U dient eerst in te loggen op de jetro client:

Eenmaal ingelogd drukt u de toetsencombinatie “Alt + T” in om het optie menu weer te geven en klikt u op het punt “Options”.

Een nieuw scherm zal openen waarop u het tabblad “Multiple Monitor Settings” kiest en instelt als in onderstaande printscreen. Daarna klikt u op de knop “Default Monitor”.

Een nieuw scherm zal openen waarop u de keuze kunt maken op welk beeldscherm u met de jetro client wilt werken. Hierna klikt u op OK en sluit u de jetro client af. De volgende keer dat u inlogt zal het easypay pakket correct weergegeven worden.